- Jäseneksi?
- Kentät
- Johtokunta 2017

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat


Hevosmessuretkellä Ilmajoen Ratsastajien kanssa.

Kurikan Ratsastajat ry

Kurikan Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton alainen urheiluseura. Seuran tarkoituksena on kehittää alueemme ratsastusharrastusta ja hevosten sekä ihmisten hyvinvointia. Varsinainen toimipaikkamme on Myllykylän ratsastuskenttä, jossa järjestämme seura- ja aluetason ratsastuskilpailuja ja muuta hevosiin liittyvää toimintaa. Lisäksi järjestämme retkiä hevostapahtumiin, vaelluksia, koulutuksia ynnä muuta. Ala-asteikäisille on oma heppakerho, samoin isommille junioreille on oma kerhonsa.

Kurikan Ratsastajat ry on perustettu 28.1.1984. Seura on toiminut vuosien varrella useilla talleilla. Nykyisin toiminta keskittyy Myllykylän ratsastuskentälle, jonka tontin Kurikan Ratsastajat ry sai omaan käyttöönsä Kurikan kaupungilta syksyllä 1997. Keväällä 2009 aloitettiin kentän pohjan laajentaminen ja uusiminen. Samalla parannettiin pysäköintialuetta sekä rakennettiin kentälle uusi liittymä ja varastorakennus. Uudistuneen Käräjäkentän avajaisia vietettiin toukokuussa 2010. Uutta estekalustoa hankittiin keväällä 2011. Kenttä ja kentällä säilytettävä estekalusto ovat seuran jäsenten vapaassa käytössä.

Nykyään ratsastajien käytettävissä on myös Pyrykylän nurmikenttä (n. 80x140m) Tuiskulassa Santakujan varressa, aivan kolmostien tuntumassa. Kentällä on mahdollista järjestää ainakin valmennuksia ja rataharjoituksia. Treenaamassa voi käydä myös itsenäisesti pientä käyttömaksua vastaan.

Kurikan Ratsastajilla on myös osuus Jalasjärvelle rakennetusta maneesista, jossa voidaan järjestää kilpailuja talvella. Nykyisin talvikauden kilpailut järjestetään pääosin Kauppilan tallin maneesissa Tuiskulassa. Seura tekee yhteistyötä myös keskustan tuntumassa sijaitsevan Rinta-Kurikan ratsutilan kanssa.Ristikkoluokan palkintojenjako Kauppilan tallilla.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net