- Kerhot


    Instagram

Instagram

@kurikanratsastajat

Toimintaa ja tapahtumia

Kurikan Ratsastajien vuosikokous 25.4.

Kurikan Ratsastajien vuosikokous pidetään sunnuntaina 25.4. kello 18 Kurikka-lehden tiloissa (Laulajantie 4, kulku pihan puolelta). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitus seuraavalle kaudelle. Erovuorossa ovat Maria Rikala (käytettävissä), Anna Oja-Nisula (käytettävissä) ja Elina Rouhiainen (käytettävissä) sekä varajäsenistä Minna Kivimäki. Eveliina Luomala on ilmoittanut jäävänsä pois hallituksesta, joten ainakin hänen tilalleen tarvitaan uusi hallituksen jäsen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Kokousmateriaalit julkaistaan nettisivuilla kokousviikolla. Vuosikokous on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan seuran toimintaan, joten kannattaa osallistua. Jos sinulla on kiinnostusta järjestötoimintaan, tai jopa hallituspaikkaan, niin lisätietoa saa nykyiseltä hallitukselta. Kokouskaffeet keitellään ja nisuakin on tarjolla. Kokouksessa palkitaan Vuoden Parhaat 2020 ja viime kauden arvokilpailuissa menestyneet ratsastajat.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Jos haluat osallistua etänä, ilmoittaudu etukäteen seuran sähköpostiin posti(at)kurikanratsastajat.net että saadaan lähetetyksi kutsulinkki kokoukseen. Tervetuloa mukaan!
Kokousmateriaalit >>

Menneitä tapahtumia

Kurikan Ratsastajien vuosikokous 2020

Kurikan Ratsastajien vuosikokous pidettiin sunnuntaina 1.3.2020 Kurikka-lehden tiloissa. Kokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi Maria Rikala, hallituksen jäseniksi Eveliina Luomala, Elina Mäki-Opas ja Satu Ritari. Varajäseneksi valittiin Rami Sivula. Hallituksessa jatkavat Elina Rouhiainen ja Anna Oja-Nisula sekä varajäsenenä Minna Kivimäki.

Pikkujouluja vietettiin 30.11. Jowimassa

Kurikan Ratsastajien pikkujouluja vietettiin 29 hengen voimin Jowimassa 30.11.2019. Ohjelmassa oli palkitsemisia, ruokaa ja yhdessäoloa. Seuramestaruusmitalistien ja arvokisamenestyjien lisäksi palkittiin vuoden hevosena Visar, vuoden talkoolaisena Hanna Lohikoski, vuoden talkoojuniorina Aada Peurala ja vuoden kannustajana Tiina Ahola. Vuoden verryttelyvalvoja Janni Yli-Vainio palkittiin SRL:n pronssisella ansiomerkillä. Kauden arvokilpailumenestyksestä palkittiin Iida Yli-Nisula - Visar, Martta Oja-Nisula - Okey ja Eerika Mäki-Paavola - Leafhills Aiden.

Vuosikokous pidettiin 24.2. Kurikka-lehdessä

Kurikan Ratsastajien vuosikokous pidettiin sunnuntaina 24.2.2019 Kurikka-lehden tiloissa. Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Maria Rikala ja hallituksen jäseniksi Anna Oja-Nisula, Janni Yli-Vainio ja uutena Elina Rouhiainen. Varajäseneksi valittiin Minna Kivimäki. Hallituksessa jatkavat myös Anne-Mari Kalemaa, Hanna Lohikoski ja Eveliina Luomala sekä varajäsenenä Elina Mäki-Opas, jotka eivät olleet tänä vuonna erovuorossa.

Vuosikokouksessa vahvistettiin viime vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio alkaneelle vuodelle. Suunnitelmissa on järjestää kisojen lisäksi mm. retki Tampereen hevosmessuille, hevosten match show ja erilaisia teemailtoja Myllykylässä. Lisäksi keväällä on alkamassa pienen tauon jälkeen ala-asteikäisille tarkoitettu heppakerho Syväojankylässä.

Pikkujouluja vietettiin 1.12. Jowimassa

Kurikan Ratsastajien pikkujouluja vietettiin 34 hengen voimin Jowimassa 1.12.2018. Ohjelmassa oli palkitsemisia, ruokaa, saunomista ja paljuttelua. Seuramestaruusmitalistien ja arvokisamenestyjien lisäksi palkittiin vuoden hevosena Bonni Love, vuoden talkoolaisena Veera Peurala, vuoden tulokkaana Jenny Ojanen ja vuoden seuraperheenä Kompat. Hanna Lohikoski palkittiin SRL:n pronssisella ansiomerkillä. Arto Lohikoskea ja Markus Männistöä muistettiin merkittävästä talkootyöstä moniotoimitilan rakentamisessa.

Vuosikokous pidettiin 3.3.2018 Myllykylässä

Kurikan Ratsastajien vuosikokous pidettiin Myllykylän kylätalolla 3.3. Kokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi edelleen Maria Rikala sekä hallituksen jäseniksi Anne-Mari Kalemaa, Hanna Lohikoski ja Eveliina Luomala. Varajäseneksi valittiin Elina Mäki-Opas.Pikkujouluissa 2016 palkittiin seuramestaruusmitalistit, arvokisamitalistit ja ansioituneet talkoolaiset.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net