- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Kilpailukutsuja

Kurikan Ratsastajat järjestää esteratsastuksen kilpailuharjoituksen Latva-Nikkolan tallin maneesissa lauantaina 20.4. klo 13 alkaen, ratakökkä klo 12.

Luokka 1, puomi/ristikko/50cm, arv. happy round, avustaja sallittu
Luokka 2, 60/70/80/90cm, arv. 367.1 (A1/A2)

Alustava lähtölista >>

Erityismääräykset:

 • Ilmoittautumiset 17.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen posti(at)kurikanratsastajat.net. Luokkiin otetaan jälki-ilmoittautumisia (viestillä Mapelle p. 0405097931 tai la 20.4. kansliaan).
 • Luokissa on valinnainen estekorkeus. Muista ilmoittautuessasi mainita, minkä korkeuden/ mitkä korkeudet haluat hypätä.
 • Kilpailuharjoituksessa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Ratsukko voi osallistua samaan luokkaan kahdessa korkeudessa tai kahdesti samassa korkeudessa.
 • Osallistujilta vaaditaan seurajäsenyys.
 • Lähtömaksu 5e Kurikan Ratsastajien jäseniltä ja Latva-Nikkolan tallilaisilta, muilta 10e. Jälki-ilmoittautuminen +5e.
 • Palkintoina ruusukkeet.
 • Vastuuhenkilöt Maria Rikala, p. 0405097931 ja Jatta Vettenranta, p. 0407607501.

Tervetuloa!

Kurikan Ratsastajat järjestää hevosten match show'n Myllykylän kentällä sunnuntaina 5.5. klo 10 alkaen. Match Show on leikkimielinen näyttely, jossa arvostelu painotetaan esittäjään ja yhteistyöhön.

Luokka 1, Junior handler (alle 16-vuotiaat esittäjät)
Luokka 2A, Ponit (säkä < 148cm)
Luokka 2B, Hevoset
Luokka 2C, Varsat (< 3-vuotiaat)

Junior handlerissa hevoset esitetään yksitellen, ja arvostelu painottuu täysin esittämiseen sekä esittäjän ja hevosen yhteistyöhön. Luokassa 2 hevoset tulevat kehään pareittain, ja katsotaan myös hieman hevosen rakennetta, mutta painotus on vahvasti hevosen käyttäytymisessä, esittäjän osaamisessa, sekä esittäjän ja hevosen yhteistyössä. Kehissä hevosille jaetaan punainen tai sininen nauha, joiden kehät heti kunkin luokan jälkeen. Kummankin värin paras jatkaa kilpailuiden lopuksi olevaan best in show-kehään.

Erityismääräykset:

 • Ilmoittautumiset 30.4. mennessä posti(at)kurikanratsastajat.net.
 • Hevosten tulee olla rokotettuja (todistus esitettävä kansliassa).
 • Hevoset esitetään suitsittuina (vuotiaat voi esittää myös riimusta), esittäjällä oltava kypärä.
 • Sama hevonen voi osallistua sekä luokkaan 1 ja 2, tai useamman esittäjän kanssa luokkaan 1.
 • Osallistumismaksu 10e.
 • Palkintoina ruusukkeet ja esinepalkinnot.
 • Paikalla hyvin varustettu kanttiini.
 • Vastuuhenkilö Janni Yli-Vainio, p. 0407389269.

Tervetuloa!

Tulevia kilpailuja:
19.5. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
29.5. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
19.6. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
6.7. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
20.7. Esteratsastuksen 2-tason kilpailut Myllykylässä
11.8. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
25.8. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
21.9. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)
22.9. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)

Haluaisitko enemmän kisoja? Kaikki seuran jäsenet saavat halutessaan järjestää kisoja niin paljon kuin jaksavat. Lisätietoja ja ohjeita saa johtokunnalta. Kilpailujen tulee olla SRL:n sääntöjen mukaiset. Kilpailukutsut lähetetään tarkistettavaksi posti(at)kurikanratsastajat.net.

Kilpailutoiminta

Kurikan Ratsastajat järjestää hallikaudella Latva-Nikkolan tallin maneesissa harjoituskilpailuja, joihin voi osallistua ilman mitään kilpailulupia. Seurajäsenyys vaaditaan vakuutusturvan vuoksi kaikilta osallistujilta. Kilpailuharjoitusten kutsut julkaistaan tällä sivulla, 1-tason kilpailukutsut myös Kipassa.

Touko-syyskuussa kilpailuja järjestetään Myllykylässä sekä 1-tason kilpailuina että harjoituskilpailuina. Kaikki 1-tason kilpailut julkaistaa Kipassa ja niiden tulokset kelpaavat kvaalituloksiksi. Esteillä alle 80cm-luokat voidaan pitää harjoituskilpailuina, koska niistä ei saa kvaalia mihinkään.Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan D-luvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset D-luokista mutta ei A-luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä 2-3- tason rankingpisteluokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen liitteeksi tarvitaan tuloslistat vain niiden sijoitusten osalta, joita ei ole mainittu tuloksia-sivulla. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään kolmea kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net