- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Tulevia kilpailuja

15.5. Kouluratsastuksen aluekilpailut Myllykylässä (Talent cup -aluekarsinta ja seuraluokkia)
16.5. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
5.6. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
4.7. Esteratsastuksen aluekilpailut Myllykylässä (sh-cup)
25.7. Esteratsastuksen aluekilpailut Myllykylässä (aluecup)

Kaikki kilpailukutsut julkaistaan Kipassa, jossa myös ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Haluaisitko enemmän kisoja? Kaikki seuran jäsenet saavat halutessaan järjestää kisoja niin paljon kuin jaksavat. Lisätietoja ja ohjeita saa johtokunnalta. Kilpailujen tulee olla SRL:n sääntöjen mukaiset. Kilpailukutsut lähetetään tarkistettavaksi posti(at)kurikanratsastajat.net.

Kilpailutoiminta

Kurikan Ratsastajat järjestää hallikaudella Latva-Nikkolan tallin maneesissa harjoituskilpailuja, joihin voi osallistua ilman mitään kilpailulupia. Seurajäsenyys vaaditaan vakuutusturvan vuoksi kaikilta osallistujilta. Kilpailuharjoitusten kutsut julkaistaan tällä sivulla, seura- ja aluetason kilpailukutsut myös Kipassa.

Touko-syyskuussa kilpailuja järjestetään Myllykylässä seura- ja aluetason kilpailuina sekä harjoituskilpailuina. Kaikki seuratason kilpailut julkaistaa Kipassa ja niiden tulokset kelpaavat kvaalituloksiksi. Esteillä alle 80cm-luokat voidaan pitää harjoituskilpailuina, koska niistä ei saa kvaalia mihinkään.Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan alueluvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset alueluokista mutta ei kansallisista luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä alue- ja kansallisen tason rankingpisteluokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen liitteeksi tarvitaan tuloslistat vain niiden sijoitusten osalta, joita ei ole mainittu tuloksia-sivulla. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään kolmea kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net