- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Kilpailukutsuja

Kurikan Ratsastajat järjestää 1-tason kouluratsastuskilpailut lauantaina 6.7. klo 10 alkaen Myllykylän Käräjäkentällä.

Luokka 1, Helppo D:3 2013. Avoin ratsukoille, jotka eivät ole 1-5 tasolla osallistuneet Helppo C tai vaikeampaan luokkaan kuluvalla kaudella eivätkä osallistu muihin luokkiin. kilpailuharjoitus
Luokka 2, Helppo C, tutustumisluokan kouluohjelma 2003/2009 (Rata A). Avoin ratsukoille, jotka eivät ole kuluvalla kaudella sijoittuneet 1-5-tasolla helppo B tai vaikeammissa luokissa.
Luokka 3, Helppo B:3 2019. Avoin ratsukoille, jotka eivät ole kuluvalla kaudella sijoittuneet 1-5-tasolla helppo A tai vaikeammissa luokissa.
Luokka 4,, Helppo A FEI:n CCIP1* kenttäratsastusohjelma poneille 2014. Avoin kaikille.

Erityismääräykset:

 • Ilmoittautumiset ti 2.7. mennessä 1-tason luokkiin Kipan kautta, harjoituskilpailuluokkaan sähköpostitse osoitteeseen posti@kurikanratsastajat.net.
 • Jälki-ilmoittautumisia voidaan ottaa mahdollisten peruutusten tilalle.
 • Lähtömaksu 5e Kurikan Ratsastajien jäseniltä, muilta 10e. Jälki-ilmoittautuminen +5e.
 • Kilpailut käydään hiekkapohjaisella kentällä, verryttely samalla pohjalla.
 • Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin.
 • Kilpailuihin otetaan enintään 40 starttia. Ensisijaisesti yksi startti per ratsukko, mutta jos tilaa jää, ratsukko voi osallistua kahteen luokkaan. Mainitse ilmoittautuessasi ensisijainen ja mahdollinen toinen luokka.
 • Osallistujilta vaaditaan seurajäsenyys ja luokissa 2-4 vähintään e-lisenssi.
 • Hevosten tulee olla rokotettuja SRL:n sääntöjen mukaisesti. Rokotustodistukset esitetään pyynnöstä kansliassa.
 • Tuomarina Essi Marttila.
 • Palkintoina ruusukkeet.
 • Vastuuhenkilönä Janni Yli-Vainio, p. 0407389269.

Tervetuloa!

Tulevia kilpailuja:
20.7. Esteratsastuksen 2-tason kilpailut Myllykylässä, kutsu Kipassa >>
11.8. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
25.8. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
21.9. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)
22.9. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)

Haluaisitko enemmän kisoja? Kaikki seuran jäsenet saavat halutessaan järjestää kisoja niin paljon kuin jaksavat. Lisätietoja ja ohjeita saa johtokunnalta. Kilpailujen tulee olla SRL:n sääntöjen mukaiset. Kilpailukutsut lähetetään tarkistettavaksi posti(at)kurikanratsastajat.net.

Kilpailutoiminta

Kurikan Ratsastajat järjestää hallikaudella Latva-Nikkolan tallin maneesissa harjoituskilpailuja, joihin voi osallistua ilman mitään kilpailulupia. Seurajäsenyys vaaditaan vakuutusturvan vuoksi kaikilta osallistujilta. Kilpailuharjoitusten kutsut julkaistaan tällä sivulla, 1-tason kilpailukutsut myös Kipassa.

Touko-syyskuussa kilpailuja järjestetään Myllykylässä sekä 1-tason kilpailuina että harjoituskilpailuina. Kaikki 1-tason kilpailut julkaistaa Kipassa ja niiden tulokset kelpaavat kvaalituloksiksi. Esteillä alle 80cm-luokat voidaan pitää harjoituskilpailuina, koska niistä ei saa kvaalia mihinkään.Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan D-luvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset D-luokista mutta ei A-luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä 2-3- tason rankingpisteluokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen liitteeksi tarvitaan tuloslistat vain niiden sijoitusten osalta, joita ei ole mainittu tuloksia-sivulla. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään kolmea kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net