- Jäseneksi
- Kentät
- Hallitus

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Myllykylän ratsastuskenttä

Myllykylän Käräjäkenttä on kaikkien ratsastajien vapaassa käytössä, kunhan jokainen kentän käyttäjä noudattaa linkin ohjeita. Itsenäistä ratsastusta varten ei tarvitse tehdä varauksia, mutta valmennuksista tulee ilmoittaa hallitukselle tai Kurikan Ratsastajien Facebook-ryhmässä. Kentän varaaminen yksityiskäyttöön on maksullista, ota yhteyttä hallitukseen.
Käräjäkentän käyttöohjeet >>

Myllykylän ratsastuskentän osoite on Myllykyläntie 203, Kurikka.

Ajo-ohje

Vaasan suunnasta:
Kolmostietä ajetaan Kurikan ohi kohti Tamperetta. Ennen Kurikkaan kääntyvää risteystä on vanha huoltoasema vasemmalla, siitä kohdasta arviolta 3 km eteenpäin. Relicompin tehtaan jälkeen oikealle kääntyy tie, jossa sininen kyltti Myllykylä. Tietä ajetaan noin 2 km, kenttä on aivan tien vieressä oikealla puolella.

Jalasjärven suunnasta:
Kolmostietä tullessa Luovankylässä on kaksi entistä kyläkauppaa, niiden kohdalta noin 1 km eteenpäin niin tulee Myllykylän kyltti vasemmalle. Tietä ajetaan noin 2 km, kenttä on aivan tien vieressä oikealla puolella.
Pyrykylän nurmikenttä

Ratsastajien käytettävissä on nyt Myllykylän Käräjäkentän lisäksi myös Pyrykylän nurmikenttä (n. 80x140m) Tuiskulassa Santakujan varressa, aivan kolmostien tuntumassa. Kentällä on mahdollista järjestää ainakin valmennuksia ja rataharjoituksia, tulevaisuudessa mahdollisesti myös kisoja. Treenaamassa voi käydä myös itsenäisesti. Huom! Muista nurmihokit! Huoltokulujen kattamiseksi kentän käytöstä peritään käyttömaksua KuRat-ratsukoilta 5e/kerta ja muilta 10e/kerta. Jotta nurmi pysyisi hyvässä kunnossa, oikein märällä kelillä kenttä ei valitettavasti ole käytettävissä.
Lisätietoja Mapelta, 0405097931.ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net