- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Tulevia kilpailuja

Ke 29.5. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
Ke 12.6. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
Pe 12.7. Kouluratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
Ke 17.7. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä
Su 25.8. Esteratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)
Su 15.9. Kouluratsastuksen seurakilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)

Kaikki kilpailukutsut julkaistaan Kipassa, jossa myös ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Haluaisitko enemmän kisoja? Kaikki seuran jäsenet saavat halutessaan järjestää kisoja niin paljon kuin jaksavat. Lisätietoja ja ohjeita saa johtokunnalta. Kilpailujen tulee olla SRL:n sääntöjen mukaiset. Kilpailukutsut lähetetään tarkistettavaksi posti(at)kurikanratsastajat.net.

Kilpailutoiminta

Kurikan Ratsastajat järjestää hallikaudella Latva-Nikkolan tallin maneesissa harjoituskilpailuja, joihin voi osallistua ilman mitään kilpailulupia. Seurajäsenyys vaaditaan vakuutusturvan vuoksi kaikilta osallistujilta. Kilpailuharjoitusten kutsut julkaistaan tällä sivulla, seura- ja aluetason kilpailukutsut myös Kipassa.

Touko-syyskuussa kilpailuja järjestetään Myllykylässä seura- ja aluetason kilpailuina sekä harjoituskilpailuina. Kaikki seuratason kilpailut julkaistaa Kipassa ja niiden tulokset kelpaavat kvaalituloksiksi.Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan alueluvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset alueluokista mutta ei kansallisista luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä alue- ja kansallisen tason rankingpisteluokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen liitteeksi tarvitaan tuloslistat vain niiden sijoitusten osalta, joita ei ole mainittu tuloksia-sivulla. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään kolmea kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net