Marras-joulukuun jäsentiedote
 

Rauhaisaa Adventin aikaa!
Mennyt vuosi oli jälleen todella aktiivinen ja saimme paljon aikaan. Hyvää kisamenestystä, uusia rohkeita kilpailuihin osallistujia ja paljon hyviä hevoskokemuksia. Nyt on aika taas rauhoittua viettämään aikaa perheen, ystävien ja hevosystävien seurassa. Toivotan teille rauhallista joulunodotuksen aikaa sekä oikein iloista ja reipasta Joulua!
Lumen tuloa odotellessa
Kirsti

Ensi vuoden jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

SRL lähettää ensimmäisen erän jäsenlaskuja 4.1. Jäsenmaksu tulee maksaa 25.1. mennessä, jos haluaa ehtiä mukaan vuoden ensimmäisen Hippos-lehden postituslistalle. Kisaajat huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen kun jäsensihteeri saa toimittaa kilpailulisenssin laskun. Aluelupa tulee maksaa viimeistään 15.2. jotta merkintä luvasta ehtii jäsenkorttiin.

Vanhoille kilpailulisenssin haltijoille lähetetään automaattisesti lasku samasta lisenssistä, joka heillä on ollut vuonna 2009. Mikäli et tarvitse lisenssiä tai haluat muuttaa kansallisen lisenssin alueluvaksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin. Vuonna 2010 jäsensihteerinä toimii Kristiina Peltonen, kripe(at)kauhajoki.fi, 040-5827410.

Jos haluat ensimmäistä kertaa alueluvan tai muuttaa alueluvan kansalliseksi, ota yhteys kilpailuvastaavana toimivaan Maria Rikalaan, maria.rikala(at)netikka.fi, 040-5097931. Tämä koskee sekä aluelupakoulutuksen käyneitä uusia lisenssinhakijoita että niitä, joilla koulutus on vielä käymättä. Mapelta voi myös kysellä lisätietoja kilpailu- ja lisenssiasioista. SRL:n suositukset lisenssien myöntämisestä löytyvät osoitteesta SRL:n sivuilta. KuRat noudattaa SRL:n suosituksia.

Seuratason kisaajat huom! Muistathan, että hevosten rokottaminen on pakollista KuRatin (ja useiden muidenkin seurojen) järjestämissä seurakisoissa. Hevoset tulee rokottaa SRL:n sääntöjen mukaan (ks. www.ratsastus.fi) ja rokotustodistukset tarkistetaan kansliassa.

Kilpailujen ja valmennusten kulukorvausten hakeminen

Muista hakea kilpailujen ja valmennusten kulukorvausta vuoden loppuun mennessä. Valmennusten kulukorvausten suuruus riippuu seuran taloudellisesta tilanteesta, hakijoiden määrästä ja valmennuksiin käytetystä rahasummasta. Korvausten maksamisesta päättää johtokunta. Huomioitavaa on, että tänä vuonna kenttäprojekti nielee leijonan osan seuran varoista.

Ohjeet: www.kurikanratsastajat.net/kisat.html
www.kurikanratsastajat.net/valmennus.html
Hakemuksiin on saatavana valmiit lomakkeet nettisivujen arkistossa:
www.kurikanratsastajat.net/lomakkeet.html
Tarvittavat tiedot voi ilmoittaa myös seuran sähköpostiin. Lue ohjeet huolellisesti! Joukkemestaruuksien lähtömaksut merkitään samaan kohtaan kuin sijoitukset, mainitse vain sijoituksen tilalle joukkuemestaruus.

Vuosikokous lähestyy, johtokuntaan uusia jäseniä

Kurikan Ratsastajien vuosikokous pidetään heti alkuvuodesta. Asialistalla sääntömääräiset asiat, muun muassa johtokunnan jäsenten valinta. Kaksivuotiskautensa jälkeen erovuoroisia ovat Maria Rikala (ei käytettävissä) ja Tiina Ahola (ei käytettävissä). Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan. Kirsti Mäki-Paavola ei ole käytettävissä ensi vuonna.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumisesta seuran päätöksentekoon, ota yhteyttä sähköpostiin posti(at)kurikanratsastajat.net tai keneen tahansa johtokunnan jäseneen. Heiltä saat myös lisätietoa johtokunnan tehtävistä.

Kalenteri 2010 nyt myynnissä!

Vuoden 2010 kalentereita on vielä jälkellä! Hae omasi, osata lahjaksi tai ota myyntiin! Vuoden 2009 kalenteri myytiin loppuun ennätysajassa ja toivottavasti nyt pannaan vielä paremmaksi. Tänäkin vuonna kalenterin hinnasta (10e) jää vähintään viiden kalenterin myyjälle 10 % vaivanpalkkaa. Vähintään viiden kalenterin myynnistä saa myös kökkämerkinnän.

Kalentereita voi tilata myytäväksi seuran sähköpostista, posti(at)kurikanratsastajat.net. Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja kalenterimäärä, jonka otat myyntiin. Kalenterien noudosta sovitaan myyjien kanssa tapauskohtaisesti. Kalentereita voi ostaa myyjien lisäksi ainakin Kello ja kultaliike Aholasta ja Kauppilan varustemyymälästä. Lisätietoja johtokunnalta ja nettisivuilta.

Tonttugaalassa palkitut

Seuramestaruusmitalistit, kouluratsastus:
pikkujunnut: I Mari Vaarankorpi, II Elli Peltonen, III Jade Mäkivaara
juniorit: I Sonja Ahola, II Annette Mäki-Paavola, III Pauliina Luoma-Halkola
seniorit: I Maria Rikala, II Ulla Soini, III Vera Hakala

Seuramestaruusmitalistit, esteratsastus:
pikkujunnut: I Jade Mäkivaara
juniorit: I Eerika Peltonen, II Aino Ruohola, III Emma Peltonen
seniorit: I Maria Rikala, II Kristiina Peltonen, III Vera Hakala

Aluemestaruusmitalisti: Sonja Ahola, ponien hallimestaruuspronssia koulussa

Valokuvakilpailu: I Heidi Kariluoma, II Emma Peltonen, III Sanna Käkelä-Petäys,
kunniamaininnat Heidi Viitamäki, Heta Orhanen, Pauliina Luoma-Halkola, Eerika Peltonen, Maria Rikala, Aino Ruohola, Riina Kauppila, Elina Mäki-Opas, Milla Mäkivaara, Emma Peltonen

Vuoden hevonen: Windy Twinkle (om. Eerika ja Emma Peltonen)
Vuoden talkoolainen: Riina Kauppila
Vuoden yhteistyökumppani: Tommin talli

Lisäksi jäsenet halusivat kiittää Mäki-Paavolan ja Käkelä-Petäyksen perheitä Vuoden työmyyrät arvonimellä kenttäprojektin hyväksi tehdystä valtavasta työmäärästä.

Heppakerho-ohjaajien peruskurssi Alavudella

Nuori Suomi heppakerho-ohjaajien peruskurssi Alavuden Ratsastuskoululla 23.-24.1.2010. Kurssi alkaa la klo 10 ja päättyy su klo 16.30. Pääsyvaatimuksena vähintään 14 vuoden ikä ja perushoitomerkin taso hevostaidoissa. Kurssi antaa valmiudet toimia itsenäisesti ja uusia ideoita kerhoon. Kurssilta saa paljon materiaalia ja ohjelmassa on myös ratsastustunteja ja vikellykseen tutustumista.

Kurssin hinta 140e (+materiaalimaksu 25e, mm. 3 kansiota) maksetaan käteisellä kurssille tullessa. Sis. opetuksen, täysihoidon, 2 ratsastustuntia, vikellyksen ja vakuutuksen. Mukaan: lakanat tai makuupussi, muistiinpanovälineet, ratsastusvarusteet, verkkarit ja tossut/lenkkarit vikellykseen. Kurssi järjestetään jos osallistujia on väh. 8 kurssilaista! Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumiset HUOM to 14.1.10 MENNESSÄ Tarja Huttunen, puh. 0400-863896, s-posti arkoulu@co.inet.fi, www.alavudenratsastuskoulu.fi Tarja on ratsastuksenopettaja, koulutuomari, nuorisoneuvonta-agrologi ja SRL:n Nuori Suomi kouluttaja.

Nettisivujen kuvasivuja on päivitetty

Käy katsomassa www.kurikanratsastajat.net/kuvia.html. Lisää kuvia saa lähetellä sähköpostiosoitteeseen kripe(at)kauhajoki.fi.

Kilpailukutsuja

Esteratsastuksen seurakilpailut Tommin tallilla keskiviikkona 9.12. klo 18 alkaen. HUOM! Non stop -kisoissa on kaikille osallistujille yhteinen rataan tutustuminen 17.35-17.50, ratakökkä klo 17.
Luokka 1 Ristikko, arv. A.0.0
Luokka 2 50/60cm, arv. A.0.0
Luokka 3 70/80cm, arv. 367.2 (A2/A2)

  • Ilmoittautumiset 6.12. mennessä kripe(at)kauhajoki.fi. HUOM! Muista ilmoittautuessasi mainita, minkä korkeuden/ mitkä korkeudet hyppäät. Luokat ovat avoimia siten, että ratsukko voi kilpailla enintään 20cm pienemmässä luokassa, johon se on kuluvalla kaudella korkeimmillaan osallistunut. Esim. 80cm-luokkaan osallistunut ratsukko saa kilpailla 60cm ja suuremmissa luokissa. SRL:n säännöistä poiketen ratsukko voi hypätä samassa luokassa useamman estekorkeuden. Ilmoita siis luokan lisäksi estekorkeus/korkeudet.
  • Lähtömaksu KuRat-jäsenet 5 euroa/luokka, muut 8e/luokka. Jälki-ilmoittautuminen +4e.
  • Luokassa 1 enintään 3 starttia/ hevonen, muuten enintään 2 starttia.
  • Osallistujilta vaaditaan seurajäsenyys (tarvittaessa todistettava jäsenkortilla tai jäsenmaksun kuitilla).
  • Hevosten tulee olla SRL:n sääntöjen mukaisesti rokotettuja. Rokotustodistukset esitetään kansliassa.
  • Palkintoina ruusukkeet.
  • Tommin tallin osoite on Kainaston keskustie 149, Kainasto. Ajo-ohje Kurikasta: aja kantatie 67:ää Kauhajoen Kainastolle asti. Hieman Kainaston Onnelan jälkeen (keltainen talo vasemmalla) käänny vasemmalle Kainaston keskustielle, viittojen Kainasto/ Kokonkylä mukaan. Jatka noin 1,5km ja käänny oikealle tallin pihaan.
  • Huom! Kilpailut järjestetään, mikäli ratsastajia ja talkooväkeä ilmoittautuu riittävästi määräaikaan mennessä. Talkooväen ilmoittautumiset kripe(at)kauhajoki.fi viimeistään ke 2.12. Kilpailujen vastuuhenkilö Sanna Käkelä-Petäys.

Tervetuloa!

© Kurikan Ratsastajat ry 2007-
Kopiointi kielletty!