- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Kilpailuluvat ja lisenssit

Seuraluvalla (hinta 10e) saa kilpailla seuratason kilpailuissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa. Alueluvalla (30e) on oikeus kilpailla seura- ja aluetason kilpailuissa. Kansallisella A-luvalla (150e) voi kilpailla kaikilla kilpailutasoilla kaikilla alueilla ja kaikissa lajeissa. Kaikki kilpailuluvat hankitaan verkko-ostona SRL:n sivujen kautta.

Lisätietoja kilpailuluvista SRL:n sivuilla >>

Hevosten vuosimaksu (40e) tulee maksaa, jos kilpailee alue- tai kansallisella tasolla ja/tai osallistuu aluevalmennuksiin. Vuosimaksu maksetaan Kipan kautta verkkomaksuna. Jos hevosta ei löydy Kipasta, ota yhteys SRL:n toimistoon.

Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan alueluvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset alueluokista mutta ei kansallisista luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä alue- ja kansallisen tason luokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään neljää kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net