- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Kilpailuluvat ja lisenssit

E-luvalla (hinta 10e) saa kilpailla 1-tason kilpailuissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa. D-luvalla (30e) on oikeus kilpailla 1- ja 2- tason kilpailuissa. A-luvalla (150e) voi kilpailla kaikilla kilpailutasoilla (1-5) kaikilla alueilla ja kaikissa lajeissa.

Kilpailijat voivat tilata A- tai D-luvan seuran sähköpostista posti(at)kurikanratsastajat.net, kun jäsenmaksu on maksettu. Tämä koskee niitä ratsastajia, joilla on viime vuonna ollut D- tai A- lisenssi. Jos haluat ensimmäistä kertaa D-luvan tai muuttaa D-luvan sijasta A-luvan, osallistu sääntökoulutukseen 18.2. Myllykylässä.

E-lupa tuli vuodenvaihteessa pakolliseksi 1-tasolla, katso ohjeet E-luvan tekemiseen SRL:n sivuilta: http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/prime101.aspx. KuRat järjestää osan kaudenkilpailuista harjoituskilpailuina, joihin voi osallistua ilman E-lupaa ja osan kvaalien takia 1-tason kilpailuina, joissa E-lupa tarvitaan. Esteillä alle 80cm-luokat voidaan pitää harjoituskilpailuina, koska niistä ei saa kvaalia mihinkään.

Lisätietoja kilpailuluvista SRL:n sivuilla: » Lue lisää

Hevosten vuosimaksu (40e) tulee maksaa, jos kilpailee 2-5- tasolla ja/tai osallistuu aluevalmennuksiin. Vuosimaksu maksetaan Kipan kautta verkkomaksuna. Jos hevosta ei löydy Kipasta, ota yhteys SRL:n toimistoon.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net